RUITSCHADE?

[]
1 Step 1

SPOED

Bel ons direct
en we kunnen in 
20 minuten bij u zijn! **

BEL DIRECT 0800-1617

+ GRATIS*
+ 20 jaar garantie
+ Het snelste ter plaatse
+ Glaszetter bij u uit de buurt
+ De best gekwalificeerde glaszetter

 

**Wanneer er sprake is van urgente schade en geen overmacht. *Bij de juiste verzekering

Previous
Next

De 24 uur per dag spoeddienst van de Glashersteller

Met 180 mobiele werkplaatsen altijd dichtbij! Bel 0800-1617

Spoed bij glasschade

Gerepareerd door de vakman uit de regio met de beste garantie in Nederland van 20 jaar!

Glasschade is natuurlijk iets waarvan u niet wilt dat het u overkomt. Op het moment dat het toch gebeurt, wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. De Glashersteller staat altijd voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

De gehele afhandeling van uw glasschade kunt u overlaten aan De Glashersteller. De gecertificeerde monteurs en onze meldkamer die 24 uur per dag bereikbaar is, staan voor u klaar om u te helpen in het geval van glasschade. Onze organisatie wordt niet voor niets erkend door alle verzekeraars!

In praktijk betekent dit, dat wij vrijwel iedere ruit direct kunnen vervangen. Glas wat niet direct kan worden vervangen (zoals dubbel glas), wordt na het verzorgen van een noodvoorziening, binnen 10 werkdagen geplaatst. Maar onze service richt zich niet alleen op het vervangen van een ruit, ook het eventueel bijwerken van kozijnen kunnen wij voor onze rekening nemen.

Heeft u glasschade in uw woning, kantoor, bedrijfspand of winkel? Bij ons kunt u rekenen op 24 uur per dag glasheldere service.

  • 20 jaar ervaring is minimaal
  • 20 minuten ter plaatse
  • 20 jaar garantie (beste garantie van Nederland)

Wie is De Glashersteller

Door de samenwerking van de grote glasherstellers en -leveranciers in Nederland is De Glashersteller de grootste glaszetter in uw regio. Met de mobiele werkplaatsen en vele distributieplaatsen in alle regio’s kunnen wij vaak binnen 20 minuten tot een half uur nieuw glas bij u zetten. Wij laten u sowieso nooit zitten met een kapot raam: een noodraam is het minimale dat u van De Glaszetter kunt verwachten. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste waarden die wij na te streven. Daarom geven wij ook de langste garantie in Nederland: 20 jaar op werk en glas. Onze klanten waarderen ons werk. Wilt u weten waarom? Neem dan contact op.

Waarom De Glashersteller?

herstelverzekerd milieubewust

Uitgebreid gecertificeerd

keurmerken-De-Glashersteller
Ga naar de website Kwaliteit Waarborg Glas